ManjitsuTable03

“Реактив” помага на агенции и професионалисти в сферата на рекламата да създадат уникални интерактивни рекламни инсталации, събития и продукти.

Клиентите на рекламните агенции все по-често искат предложения за интересна и ефективна офлайн интерактивна реклама. В този случай много агенции се сблъскват с проблема на кого могат да възложат създаването на концепцията и изработката на поръчката.

Кой ще гарантира, че концепцията ще има предвиденият ефект?

Кои сме ние?

“Реактив” не е рекламна агенция. Ние сме екип от професионалисти с опит в различни сфери – дигитално изкуство, реклама, театър, маркетинг, електроника – специализиран в създаването на офлайн интерактивни реклами.

Консултираме ви и работим заедно с вас по време на целия процес — от раждането на идеята до изработката на самата инсталация.

“Реактив” ви помага да постигнете целите на вашите клиенти.

Какво можем да направим за вас?

Zdravi02
Има много начини да бъдем полезни на вас и вашия екип. Знаем, че всеки продукт е уникален и всеки бизнес има своите изисквания и особености. Затова не ви предлагаме универсални услуги, а индивидуален подход, съобразен с това, от което имате нужда.
Запознайте се с ключовите моменти в процеса на работа по даден проект, в които “Реактив” може да ви помогне.

Идеи и разработка на проект

Независимо дали ви трябва помощ за техническата част от процеса или за измислянето на самата концепция, “Реактив” е на вашите услуги. С нас вие ще предлагате печеливши идеи на всеки питч и ще превърнете всяка концепция в ефективна интерактивна инсталация.

Изпълнение на проект

Превръщаме идеите ви в реалност! Специалистите, които работят в “Реактив” ще отговорят на всички ваши изисквания и очаквания.

Първата консултация е безплатна

Обадете ни се на телефон 088 686 1102 и 088 887 2524 или попълнете формата за контакт.

Първата консултация за всеки проект е безплатна.
Определяме какви са задачите и целите на вашия проект, както и какви специалисти са необходими за реализацията му.