Muzei01

“Реактив” ще ви помогне да предизвиквате по-голям интерес към вашите експозиции и да повишите образователния им ефект.

Музеите в цял свят използват все повече интерактивни елементи в своите експозиции. Те осъзнават, че най-ефективният начин да се предизвика и задържи интереса на посетителя е да се създаде взаимодействие между него и експоната. Експозициите с интерактивни елементи предизвикват значително по-голям интерес от традиционните и имат по-висок образователен ефект.

По-голямата част от публиката вече възприема интерактивните елементи като естествена част от дадена изложба и липсата им го кара да я определя като старомодна, изостанала от времето си и безинтересна.

Кои сме ние?

Екипът на “Реактив” включва и професионалисти с опит в областта на образованието и реставрацията. С тяхна помощ ние постигаме перфектен баланс между целите на вашия музей и очакванията на публиката днес.

Внедряването на съвременни техники в изложби и образователни експозиции ще позволи на музея ви да реагира адекватно на нуждите на съвременната публика. Това ще увеличи броя на посетителите и ще ви осигури по-голямо финансиране.

Какво можем да направим за вас?

karaoke
Има много начини да ви бъдем полезни. Тъй като всяка експозиция е уникална, не ви предлагаме универсални услуги, а индивидуален подход, съобразен с това, от което имате нужда.
Запознайте се с ключовите моменти в процеса на работа по даден проект, в които “Реактив” може да ви помогне.

Консултации

Независимо дали имате нужда от помощ за техническата част от процеса или за измислянето на самата концепция, “Реактив” е на вашите услуги.

Изпълнение на проекта

Превръщаме идеите ви в реалност! Специалистите, които работят в “Реактив” ще отговорят на всички ваши изисквания и очаквания.

Добавяне на тъчскрийн, разработка на по-сложна инсталация, която съчетава реално и виртуално пространство – ще ви предложим интерактивни елементи, които ще впечатлят вашите посетители и ще им помогнат да се задълбочат в опознаването на вашата експозиция.

Първата консултация е безплатна

Обадете ни се на телефон 088 686 1102 и 088 887 2524 или попълнете формата за контакт.

Първата консултация за всеки проект е безплатна.
Определяме какви са задачите и целите на вашия проект, както и какви специалисти са необходими за реализацията му.