Кои сме ние

Ние сме художници, интерактивни дизайнери и инженери. Реактив е нашето бутиково студио. Работим както с рекламни агенции, така и с музеи, галерии и театри. Нашите интерактивни инсталации помагат на Вашето послание да достигне дадената публика по един незабравим начин.

Как работим

Като интерактивни диайнери, ние специализираме в превода на Вашата тема в привлекателен интерактивен обект. Като инженери изпълняваме всичко, което можем да си представим.

Защо това работи

Създаваме уникално запомнящо се преживяване за Вашата публика. Нашите инерактивни инсталации са проектирани да подхождат на Вашия бранд, визия, послание и кампания.

Следващи стъпки

Разгледайте екипа ни по-долу
Разгледайте нашето портфолио
Свържете се с нас и попитайте за нашата първа безплатна консултантска услуга.

Екипът на “Реактив”

Албена Баева

Албена Баева
Албена е художник на свободна практика. Работи в сферата на интерактивния дизайн, експерименталното видео и пърформанса. През 2011 г. печели престижните награди за съвременно изкуство “Есл” и Vienna Insurance Group (Special Invitation). Завършила е магистърските програми “Дигитални изкуства” и “Реставрация” на Националната художествена академия. Автор е на популярната акция в градска среда “Универсална среща”, по-позната като “Приказки по телефона”. Участва в редица международни изложби и фестивали в Австрия, Германия, Италия, Румъния и България.

LinkedInFacebookTwitter

Рене Беекман

Преди “Реактив” Рене се занимава с корпоративна комуникация в социалните мрежи, оптимизация на уебсайтове за търсачките, онлайн реклама и маркетинг, както и поддръжка на фирмени сайтове за американския и холандския пазар. Бил е мениджър на онлайн продукти за “София Ехо Медия” и за “Економедиа”. През 2003 г. създава интерактивен дизайн за представлението “Цветята на корана” в Народен театър “Иван Вазов”. Рене е един от основателите на магистърската програма “Дигитални изкуства” в НХА, където преподава интерактивни системи в изкуството, нет арт и други предмети.

LinkedInFacebookTwitter

Рене Беекман

Стефан Дончев

Стефан Дончев
Стефан Дончев е художник на свободна практика. Завършва средно образование в ПГ “Иван Хаджиенов” в гр. Казанлък. Дипломира се като бакалавър във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методи “, специалност “Плакат”, и през 2012 г. в магистърската програма “Дигитални изкуства”, НХА. През 2011 г. става част от екипа на “1011” и интерактивната инсталация “Седни&Звучи”. Взима участие в студентски фестивал “Шах с пешката”, фестивал за дигитални изкуства “DA фест” и изложбата “Hello World” в София и Варна.

LinkedInFacebook

Петя Боюкова

Петя Боюкова е художник на свободна практика. Работи като сценограф и костюмограф в редица постановки в театрите в София и страната. Сценографията й за спектакъла на Народен театър “Иван Вазов” “Очите на другите” е номинирана за театралната награда “Аскеер”. Петя е завършила магистърска програма “Костюмография” на Националната художествена академия и към момента е докторант – специалност “Сценография”. Заедно с Албена Баева разработва иновативни музикални интерфейси към различните пърформанси на “Runabout project”.

LinkedInFacebook

PetyaBoyukova

Николета Бончева

Николета Бончева
Николета Бончева е талантлив дигитален художник и графичен дизайнер. Тя създава илюстрации и анимационни герои, които може да срещнете в нейните стенописи за различни софийски клубове. Взима участие в студентски фестивал “Шах с пешката”(2012), фестивал за дигитални изкуства “DA фест”, изложбите “Hello World”(2012) и “Малки забавни създания”(2016) в София и Варна.

Facebook