finlandia_october0084

Ние можем да измислим и изработим интерактивни елементи, които да направят събитието ви уникално и запомнящо се.

Вложете уникални елементи във вашето събитие. Провокирайте участниците в него да взаимодействат с марката или продуктите на клиента ви по забавен начин, който ще ги накара да разказват за това на своите близки и приятели и да увеличат ефекта на рекламата ви.

Интерактивни инсталации като “Универсална среща” създават силни връзки, насърчавайки играта и социалното взаимодействие чрез забавление.

Ние можем да измислим и изработим интерактивни елементи, които да направят събитието ви уникално и запомнящо се. Предлагаме ефективни решения спрямо бюджета, с който разполагате. Започнете подготовката за своето уникално събитие още днес.

Кои сме ние?

“Реактив” разполага с екип от специалисти, фокусирани върху създаването и осъществяването на интерактивни инсталации за всякакъв вид събития.

Консултираме ви и работим заедно с вас по време на всеки етап от процеса – от раждането на идеята до изработването на интерактивната инсталация.

Създайте незабравимо събитие с “Реактив”.

Какво можем да направим за вас?

ovca02
Има много начини да ви бъдем полезни. Всяко събитие е уникално, затова не ви предлагаме универсални услуги, а индивидуален подход, съобразен с това, от което имате нужда.

Запознайте се с ключовите моменти в процеса на работа по даден проект, в които “Реактив” може да ви помогне.

Консултации

Трябва ви помощ за техническата част от процеса или за измислянето на самата концепция? “Реактив” е на вашите услуги. С нас вие ще предлагате печеливши идеи на всеки конкурс и ще превърнете всяка концепция в ефективна интерактивна инсталация

Изпълнение на проекта

Превръщаме идеите ви в реалност! Специалистите, които работят в “Реактив” ще отговорят на всички ваши изисквания и очаквания.

Първата консултация е безплатна

Обадете ни се на телефон 088 686 1102 и 088 887 2524 или попълнете формата за контакт.

Първата консултация за всеки проект е безплатна.
Определяме какви са задачите и целите на вашия проект, както и какви специалисти са необходими за реализацията му.